top of page

Hoge verwachtingen

Janneke heeft hoge verwachtingen, van zichzelf én van het leven. Hoe dat elke keer weer tegenvalt, lees je hier.

Handcrème

Dat ik al in bed lag, maar droge handen had. Dat mijn vriend nog in de badkamer was en ik hem daarom vroeg mijn handcrème mee te nemen. Dat hij niet bleek te weten wat dat was, handcrème. Vanuit mijn bed gaf ik hem instructies: een witte fles met een blauwe dop, onderin het kastje. Dat hij toen na een tijdje ergens mee aan kwam zetten en trots vroeg: Je bedoelt zeker dit? Maar dat het de nagellakremover bleek te zijn. Dat ik bijna niet kon geloven dat hij die twee echt verwarde, maar het me vervolgens zo heerlijk leek om echt geen idee te hebben van cosmetische producten. Maar daar kan ik nooit meer naar terug.

Comentários


bottom of page