top of page

Hoge verwachtingen

Janneke heeft hoge verwachtingen, van zichzelf én van het leven. Hoe dat elke keer weer tegenvalt, lees je hier.

Werk en privé

Dat ik probeer werk en privé enigszins te scheiden maar dat dat echt een onmogelijke taak is.

Ten eerste is het in mijn huis niet gescheiden, ik doe alles op dezelfde laptop en in dezelfde kamer, want ik zit toch het liefst beneden. Ten tweede houden de mensen zich ook niet aan de categorieën. Dan raak ik bijvoorbeeld ineens bevriend met een collega en wordt het allemaal nog onoverzichtelijker.

Ook in mijn mail loopt alles door elkaar. Hotmail gebruik ik eigenlijk voor privéconversaties en Gmail voor werk, maar sommige vriendinnen mailen mij op Gmail en andere dingen waren eerst hobby en nu werk en dan vind ik het zo hard om die mensen ineens naar Gmail door te schuiven. Bovendien wil ik niet zo iemand worden die mailtjes verstuurt met een ‘urgent’ vlaggetje waar dan alleen in staat dat je voortaan een ander emailadres moet gebruiken. Dan denk ik zelf meestal ook: ik blijf gewoon naar het oude adres mailen en dan hoor ik het wel als het een keer echt niet aankomt.

Comments


bottom of page