top of page

Hoge verwachtingen

Janneke heeft hoge verwachtingen, van zichzelf én van het leven. Hoe dat elke keer weer tegenvalt, lees je hier.

Google maps

Dat ik al twee keer bijna ben gaan spookrijden met de auto. Dat ik daar heel graag google maps de schuld van wil geven, maar ook wel begrijp dat hun aanwijzing niet was: ga nu de afrit van de snelweg op in plaats van de oprit. Maar dat ik wel vind dat ze wat heftiger zouden kunnen reageren in zo’n geval. Waarom krijg ik wel noodmeldingen op mijn telefoon als er met Koninginnedag nogal veel mensen in Amsterdam zijn maar niet als ik mezelf bijna te pletter rijd?

Dat ik sowieso vind dat Google maps me maar een beetje laat modderen in die auto. Ze moeten toch begrijpen dat ik liefdevol dien te worden toegesproken tijdens een activiteit als autorijden, en niet zo stampend.

Comentarios


bottom of page