top of page

Hoge verwachtingen

Janneke heeft hoge verwachtingen, van zichzelf én van het leven. Hoe dat elke keer weer tegenvalt, lees je hier.

Niet-oplaadbare batterijen

Dat ik niet-oplaadbare batterijen in een oplader had gestopt en ze na een tijdje begonnen te knetteren. Dit klinkt wel heel erg dom nu ik het op deze manier opschrijf, maar ik wist natuurlijk niet dat het niet-oplaadbare batterijen waren. Er stond heel klein do not recharge op, maar veel groter het woord Energizer. Dat voelde voor mij als: opladen maar!

Na het knetteren heb ik de niet-oplaadbare batterijen ook nog op onze houten tafel gelegd. Toen zijn ze gaan lekken en nu zie je precies waar ze hebben gelegen. Ook hierbij was het niet zo dat ze al lekten en ik ze toen zo bloot op tafel heb gelegd. Ze leken zich redelijk goed te houden na het knetteren, moesten uiteraard wel even bijkomen maar er was geen sprake van vochtverlies.

Maar ik had achteraf natuurlijk net als bij mensen met een hersenschudding elk uur even bij ze moeten gaan kijken.

Komentáře


bottom of page