top of page

Hoge verwachtingen

Janneke heeft hoge verwachtingen, van zichzelf én van het leven. Hoe dat elke keer weer tegenvalt, lees je hier.

Gaar

Dat ik gisteravond vrij was, en de avond nogal positief begon. Ik ging met een wijntje in de tuin zitten en las een boek. Dat ik ook wat mensen probeerde te bellen. Dat die helaas niet opnamen. Dat ik toen binnen een serie ging kijken, er was nog weinig aan de hand. Maar dat het toen 9 uur was en ik wel uitge-avond was. Dat ik daardoor ging piekeren over mijn leven, of eigenlijk vooral over het feit dat ik niet eens gewoon van een vrije avond kan genieten. Dat mijn vriend en ik toen een spelletje gingen doen en ik iets doms deed. Dat toen de rapen helemaal gaar waren.

Dat ik blij ben dat ik de komende tijd weer gewoon verplichtingen heb in de avond.

Comments


bottom of page