top of page

Hoge verwachtingen

Janneke heeft hoge verwachtingen, van zichzelf én van het leven. Hoe dat elke keer weer tegenvalt, lees je hier.

Zeewater

Dat ik droomde dat ik op een heel mooi eiland zat, iets tropisch-achtigs. Dat we op een gegeven moment ontdekten dat we daar wel binnen afzienbare tijd weg moesten, want het zeewater zou gaan stijgen. Dat er toen ineens paniek was, want niemand wist precies hoe hard dit zou gaan. Er waren mensen bij die dachten dat het een kwestie van jaren was, maar ook mensen die acuut begonnen te rennen omdat het anders wel eens te laat zou kunnen zijn. Dat ik toen ineens besefte dat het dringen zou worden om een plekje in het vliegtuig te bemachtigen.

Dat ik daarna wakker werd en trots op mezelf was, omdat ik eindelijk een keer een geëngageerde droom had gehad.

Comments


bottom of page